Op avontuur in Tenerife, afl.2


Om een plek te geven aan al mijn foto’s en de mooie dingen die ik op dit eiland zie, heb ik een serie het leven ingeroepen waar ik alles wat zal ordenen. Deze keer:

Punta del Hidalgo

schermafbeelding-2016-12-29-om-16-09-38

Ik heb het noorden van Tenerife altijd mooier gevonden dan het zuiden. Het is ongerepter, minder toeristisch, authentieker en omdat het hier kouder is, groener. Mijn vrienden zijn op bezoek en we rijden naar Punta del Hidalgo, zeker een bezoekje waard. Vanuit de auto zien we de prachtige kustlijn.

In de dorpjes kun je goedkoop en typisch Canarisch lunchen met uitzicht op de zee en de bergen. Neem hier geen kipschnitzel zoals Charlie deed, want het doet je afvragen hoe lang het al in de keuken heeft gelegen. Vis is hier de bestelling! Wij hadden allerlei verschillende vis gerechtjes en deze vis tapas kostte nauwelijks iets.

De zonsondergang zien wij bij de moderne vuurtoren, Faro de Punta del Hidalgo, die op de foto’s meer indruk maakt dan in het echt. Maar dat geeft niks, want het uitzicht op de bergen in de verte en de zon die ondergaat in zee is genoeg.

Hieronder zie je de foto’s.

dsc_7548

dsc_7550

dsc_7558

dsc_7597

dsc_7568

dsc_7590

dsc_7603

 

 

Share This:

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *