Ik heb een board! 4


IK HEB EEN BOARD!!!

IMG_3209

Het was met pijn en moeite geregeld want ik moest zorgen dat ik de ochtend vrij had, zoveel mogelijk mensen bij elkaar krijgen om te rijden (dan is het een goedkoper tripje) en zorgen dat de chauffeur uberhaupt kon. Maar ik heb vanochtend een surfwinkel bezocht. Ze hadden helaas geen tweedehands boards in grotere maten dus heb ik toch besloten om een nieuwe te kopen. De boards hier zijn een stuk goedkoper dan in Nederland en bovendien is de kans groot dat ik hem voor een goed bedrag kan doorverkopen als ik hier weg ga. Hoewel ik dat idee nu al niet aan kan. Het is een 7.4 behoorlijk wijd board, en groter dan die ik thuis heb, maar met dit board ga ik waarschijnlijk meer golven pakken, op die manier maak je zo snel mogelijk progressie.

Nog wat nieuwe foto’s omdat ik eindelijk progressie maak;). Op twee van de foto’s zie je een instructeur op mij indroppen (uitgerekend in de les over de juiste surf regels) IMGP3285IMGP3286  IMGP3311 IMGP3363

Share This:


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 Gedachten over “Ik heb een board!